Alegria Events

Birthday parties, decor, event planning


Projekte nga klientët tanë

Vetëm disa prej evenimenteve në të cilat Alegria ka marrë pjesë.

Zgjedhja e duhur per shërbim profesional

Paketat tona ofrojnë shumë varietet për një festë të paharrueshme.

Contact us

Contact us

Tel: 066 253 4742; E-mail: info@alegria.al

More Information
About us

About us

Kerkoni te mbushni me jete e gjalleri festat tuaja? Zgjidhjen e gjeni tek Alegria events! Animojme dhe dekorojme eventin tuaj! Animatoret tane me eksperience 12 vjecare...

More Information

Rekomandime nga klientët tanë

Mos u besoni vetëm fjalëve tona. Lexoni edhe rekomandimet nga të tjerët.

Festa për 5-vjetorin e djalit ishte një mrekulli. Ishte festa që unë dëshiroja për një përvjetor të tillë. Ju faleminderit Alegria.

  • Testimonial 1